Vliv internetu na konkurenceschopnost firmy - Zapletal, Ondřej (2007)
Tato práce se věnuje vlivu internetu na konkurenceschopnost podniku. V první části definuje pojem konkurenceschopnost a analyzuje vývoj internetu. V dalších částech potom ukazuje dopad internetu na konkurenceschopnost uvnitř podniku, dále ve sféře B2B a nakonec v B2C