Vliv internetu na konkurenceschopnost firmy - Zapletal, Ondřej; Sedláček, Jiří, 1963-; Slaba, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato práce se věnuje vlivu internetu na konkurenceschopnost podniku. V první části definuje pojem konkurenceschopnost a analyzuje vývoj internetu. V dalších částech potom ukazuje dopad internetu na konkurenceschopnost uvnitř podniku, dále ve sféře B2B a nakonec v B2C
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; internet; konkurenceschopnost; bakalářské práce; Internet; competitiveness; bachelor's theses