Zhodnocení aktuální připravenosti České republiky na vstup do eurozóny - Dvořák, Josef; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce se zabývá zhodnocením připravenosti České republiky na přijetí jednotné měny euro z hlediska institucionálního, plnění meaastrichtských konvergenčních kriterií, reálné konvergence, legislativní připravenosti, apod. Srovnává jednotlivé scénáře přechodu na euro a uvádí doporučení jednotlivých relevantních orgánů. Srovnává také postup jednotlivých "nových" zemí v oblasti kovergence k zemím EU-15
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; euro; bakalářské práce; euro; bachelor's theses