Komparace sociálních systémů České republiky a Švédska - Kodymová, Hana; Jeníček, Vladimír, 1932-; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Komparace sociálních systémů Česka a Švédska, v první kapitole je uvedena makroekonomická komparace těchto dvou států, následuje charakteristika české a švédské důchodové politiky a jejich vzájemná komparace. Dále charakteristika české a švédské rodinné politiky a jejich vzájemná komparace
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Česko; Švédsko; politika; rodina; bakalářské práce; Czechia; Sweden; politics; family; bachelor's theses