Podnikatelský plán osoby samostatně výdělečně činné - Benešová, Marie (2007)
Popsání živnostenského podnikání s aplikací na konkrétní osobě samostatně výdělečně činné. Vyzdvihnout dobré stránky podnikání a zmínit se i o těch špatných. Návrh na řešení záporů podnikání