Podnikatelský plán osoby samostatně výdělečně činné - Benešová, Marie; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Popsání živnostenského podnikání s aplikací na konkrétní osobě samostatně výdělečně činné. Vyzdvihnout dobré stránky podnikání a zmínit se i o těch špatných. Návrh na řešení záporů podnikání
Vedoucí práce: František Kovář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání; projektový management; koncesní řízení; živnostenské podnikání; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business; project management; concession proceedings; business enterprises; bachelor's theses