Založení podniku na Ukrajině - Horshkova, Tetyana (2007)
Práce je zaměřena na průběh zakládání podniku na Ukrajině. Dále jsou v prácí popsány možné formy podnikání a porovnání jejich výhod a nevýhod. V práci je také provedena diskuse případných rizik spojených s podnikáním na Ukrajině