Založení podniku na Ukrajině - Horshkova, Tetyana; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce je zaměřena na průběh zakládání podniku na Ukrajině. Dále jsou v prácí popsány možné formy podnikání a porovnání jejich výhod a nevýhod. V práci je také provedena diskuse případných rizik spojených s podnikáním na Ukrajině
Vedoucí práce: František Kovář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: obchodní společnosti; podnikatelské projekty; podnikatelská rizika; Ukrajina; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; corporations; business planning; business risk; Ukraine; bachelor's theses