Rozbor prvků marketingového mixu (produkt,cena) - Heralová, Jana; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce je rozdělena na dvě části.První část je teoretická a druhá část je praktická.V teoretické části jsou zahrnuty pojmy marketing, marketingové koncepce, marketingový mix. Praktická část obsahuje pojmy charaktestika firmy Medin a.s., sortiment firmy, produkt, cena, porovnání firmy Medin a.s. s konkurencí
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: výrobky; ceny; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; commercial products; prices; bachelor's theses