Náhradní rodinná péče v ČR a ve VB - Košatková, Michaela; Sedláková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce porovná situaci pěstounských rodin a ústavů nacházejících se na území naší republiky a obdobných institucí, které se na území Velké Británie snaží o zařazení dětí bez rodičů do běžného a plnohodnotného občanského života. Těžiště práce bude v komparaci přístupu obou států a jejich úředníků k jednotlivým formám náhradní rodinné péče a také přístupu k pěstounským rodinám ze strany státu. Práce zmapuje legislativu vztahující se k problému pěstounské péče, pokusí se také o ekonomický pohled na danou problematiku. Jedná se o týmovou práci. [cs]
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; adopce; dětské domovy; náhradní rodinná péče; Velká Británie; bachelor's theses; adoption; children's homes; foster home care; Great Britain