Možnosti aplikace modelu EFQM ve veřejné správě - Nováčková, Pavla (2007)
Cílem bakalářské práce bylo posouzení možnosti zavedení Modelu EFQM Excelence do veřejné správy. Pilotním projektem bylo pověřeno Okresní ředitelství PČR Jindřichův Hradec. Přizpůsobení obecně platných kritérií na činnost policie byl značně složitý úkol. V průběhu realizace projektu se na vybraných krajských úřadech začal zavádět model CAF, který je přizpůsoben podmínkám veřejné správy