Možnosti aplikace modelu EFQM ve veřejné správě - Nováčková, Pavla; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem bakalářské práce bylo posouzení možnosti zavedení Modelu EFQM Excelence do veřejné správy. Pilotním projektem bylo pověřeno Okresní ředitelství PČR Jindřichův Hradec. Přizpůsobení obecně platných kritérií na činnost policie byl značně složitý úkol. V průběhu realizace projektu se na vybraných krajských úřadech začal zavádět model CAF, který je přizpůsoben podmínkám veřejné správy
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: management jakosti; společný hodnotící rámec (model); management [obor bakal. práce]; model EFQM; bakalářské práce; quality control; Common Assessment Framework (Quality control model); bachelor's theses