Multimediální soubory - Gryč, Jaroslav (2007)
Při práci s počítači se používá stále více typů multimediálních souborů. Práce ukazuje přehled těchto multimediálních souborů, druhy datových disků, možnosti používaného software a práci s těmito soubory