Multimediální soubory - Gryč, Jaroslav; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Při práci s počítači se používá stále více typů multimediálních souborů. Práce ukazuje přehled těchto multimediálních souborů, druhy datových disků, možnosti používaného software a práci s těmito soubory
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: multimediální aplikace; datové formáty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; multimedia applications; data formats; bachelor's theses