Analýza nástrojů marketingového mixu v podniku Rupa s.r.o. - Slavíková, Michaela; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce obsahuje základní informace o firmě Rupa s.r.o., její historii a současnost. Zhodnocuje silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby podniku tedy SWOT analýzu. Dále provádí analýzu jednotlivých nástrojů marketingového mixu v podniku a navrhuje doporuční na zlepšení
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: reklama a propagace; ceny; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; analýza SWOT; bakalářské práce; advertising; prices; distribution of goods; bachelor's theses