Analýza dopravního systému města Trenčín - Čmarada, Martin (2007)
Práce se zabývá popisem a analýzou nabídky a poptávky včetně většiny faktorů, které je ovlivňují. Na základě analýzy je navrženo vícero opatření, na které se v závěru aplikují metody manažerského rozhodování, aby byla vybrána nejefektivnější varianta realizace