Analýza dopravního systému města Trenčín - Čmarada, Martin; Černý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá popisem a analýzou nabídky a poptávky včetně většiny faktorů, které je ovlivňují. Na základě analýzy je navrženo vícero opatření, na které se v závěru aplikují metody manažerského rozhodování, aby byla vybrána nejefektivnější varianta realizace
Vedoucí práce: Jan Černý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; doprava; statistická analýza; bachelor's theses; transportation; statistical analysis