Státní intervence v podmínkách externalit - Šefčíková, Linda; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Popis a srovnání státních zásahů v případě externality - změna klimatu - v České republice, Německu a Austrálii. Představení Kjótského protokolu, jeho alternativ a vyhodnocení možností jejich použití v případě České republiky. Doporučení pro českou politiku boje proti klimatickým změnám
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
)
Keywords: externality; alternativní energetické zdroje; emise znečišťujících látek; management [obor bakal. práce]; Kjótský protokol; bakalářské práce; externalities; alternative energy sources; air pollutant emission; bachelor's theses