Softwarové zabezpečení dat - Soukupová, Jana; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Obsahem je nejprve stručné seznámení s pojmy následované popisem vývoje šifrování až do současnosti. Dále navazuje kryptografie v praxi představující programy pro klasické šifrování, steganografii a PGP (resp. GPG), jejich využití a funkčnost. V poslední části je stručný seznam pravidel pro vytváření hesel a jejich ochranu spolu s představením vhodných programů pro jejich tvorbu, editaci i případné odhalování
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: ochrana dat; kryptologie; šifrování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; data protection; cryptology; encryption; bachelor's theses