Práva a povinnosti praktického lékaře v systému poskytování zdravotní péče - Zeinerová, Hana (2007)
Cílem práce je vymezení základních povinností praktických lékařů při poskytování zdravotní péče a jednotlivých úkonů s tím souvisejících s vymezením návrhů de lege ferenda ochrany práv praktického lékaře a ochrany pacientů