Práva a povinnosti praktického lékaře v systému poskytování zdravotní péče - Zeinerová, Hana; Navarová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je vymezení základních povinností praktických lékařů při poskytování zdravotní péče a jednotlivých úkonů s tím souvisejících s vymezením návrhů de lege ferenda ochrany práv praktického lékaře a ochrany pacientů
Vedoucí práce: Lenka Navarová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: praktičtí lékaři; pacienti; zdravotnické právo; zdravotní péče; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; general practitioners; patients; medical law; health care; bachelor's theses