Proces rozšíření EU - Foralová, Jitka; Steinmetzová, Dana; Svobodová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zaměřuje na současný hospodářský a politický stav Evropské unie s důrazem na důsledky rozšiřovacího procesu. Zatímco první část pojednává o teoretických aspektech začlenění země do EU, druhá část analyzuje průběh a dopady jednotlivých historických vln. Závěrečná kapitola se pokouší stručně zhodnotit dosavadní dopady rozšiřovacího procesu a nastínit pravděpodobný vývoj do budoucnosti, přičemž jsou brány v úvahu změny, kterými musí Společenství v blízké době projít
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; instituce a organizace; Turecko; bakalářské práce; institutions and organizations; Turkey; bachelor's theses