Přínos klastrů pro rozvoj italské ekonomiky - Halatová, Jana; Steinmetzová, Dana; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce hodnotí pozitivní přínosy i negativní efekty klastrů v Itálii. Klastry jsou zde sledovány v rámci komparace mezi severní a jižní Itálií a regionálními rozdíly. Jádrem práce je posouzení historického vývoje klastrů v Itálii až do současnosti se závěrečným zhodnocením situace demonstrovaném na příkladu klastru v regionu Basilicata
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Itálie; bakalářské práce; Italy; bachelor's theses