Strategická analýza Severočeských dolů, a.s. - Bucifalová, Veronika; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Tato bakalářská práce se týká zpracování strategické analýzy minulého vývoje a současné strategické pozice společnosti Severočeské doly, a.s. na trhu s hnědým uhlím v České republice pro formulaci závěru o dlouhodobé strategii společnosti. Pro vyvození závěru jsem použila několik metod pro interní a externí analýzu prostředí, které byly teoreticky popsány v první části práce. V praktické části jsou jednotlivé metody aplikovány na společnost a následně jsou zmíněny závěry z jednotlivých analýz
Vedoucí práce: František Kovář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: strategický management; externí audit; interní audit; management [obor bakal. práce]; analýza PEST; analýza SWOT; model5F; bakalářské práce; strategic planning; external auditing; internal auditing; bachelor's theses