Psychologické aspekty práce v uzavřených a open space kancelářích - Bláhová, Eliška (2007)
Práce popisuje kancelářské prostředí open space a shrnuje veškeré poznatky a studie, jeho výhody a nevýhody oproti uzavřeným kancelářím. Charakterizuje základní psychologické aspekty práce a zaměřuje se hlavně na výkonnost a spokojenost s prosředím open space. Obsahuje také výzkum otevřeného prostředí v konkrétní společnosti