Psychologické aspekty práce v uzavřených a open space kancelářích - Bláhová, Eliška; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce popisuje kancelářské prostředí open space a shrnuje veškeré poznatky a studie, jeho výhody a nevýhody oproti uzavřeným kancelářím. Charakterizuje základní psychologické aspekty práce a zaměřuje se hlavně na výkonnost a spokojenost s prosředím open space. Obsahuje také výzkum otevřeného prostředí v konkrétní společnosti
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: pracovní prostředí; pracovní spokojenost; pracovní výkon; psychologie práce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; work environment; job satisfaction; work performance; psychology of work; bachelor's theses