Identifikace nákladů vztahujících se k jakosti ve vybraném podniku - Štěpánková, Monika (2007)
Práce obsahuje identifikaci výdajových položek, které se vztahují ke kvalitě ve firmě Valeo Compressors. Z posouzení části teoretické a praktické vyplývají informace vedoucí k navržení možných změn ve sledování dalších výdajových položek v této oblasti a vhodného způsobu měření výdajů vztahujících se ke kvalitě ve firmě