Identifikace nákladů vztahujících se k jakosti ve vybraném podniku - Štěpánková, Monika; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce obsahuje identifikaci výdajových položek, které se vztahují ke kvalitě ve firmě Valeo Compressors. Z posouzení části teoretické a praktické vyplývají informace vedoucí k navržení možných změn ve sledování dalších výdajových položek v této oblasti a vhodného způsobu měření výdajů vztahujících se ke kvalitě ve firmě
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: management jakosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; quality control; bachelor's theses