Vývoj kursu dolaru - Černík, Petr (2007)
Práce se zabývá vývojem kursu dolaru v období 2000 - 2006. Obsahuje teoretickou část věnovanou devizovým kursům obecně. Praktická část popisuje události, které ovlivnily kurs v jednotlivých letech. Analyzuje hlavní faktory, které mají na kurs dolaru největší vliv