Vývoj kursu dolaru - Černík, Petr; Dvořák, Pavel, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá vývojem kursu dolaru v období 2000 - 2006. Obsahuje teoretickou část věnovanou devizovým kursům obecně. Praktická část popisuje události, které ovlivnily kurs v jednotlivých letech. Analyzuje hlavní faktory, které mají na kurs dolaru největší vliv
Vedoucí práce: Pavel Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: devizové kurzy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; foreign exchange rates; bachelor's theses