Měnová krize v ČR 1997 - Mačková, Markéta; Burgerová, Jiřina; Ježek, Tomáš, 1940-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Tato práce se zabývá měnovou krizí v České republice v roce 1997. Cílem této práce je poskytnou pohled na měnovou krizi s důrazem na detailní analýzu možných příčin. Dále budou nastíněny její dopady na další instituce v ekonomice a jejich rozhodování a také na vyvolané měnové a hospodářské důsledky. V závěru práce se pokusím nalézt taková východiska a opatření, která by v budoucnu mohla pomoci měnové krizi předejít
Vedoucí práce: Jiřina Bürgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses