Problematika globálního oteplování - Vozdecký, Petr (2007)
V práci se zabývám klíčovými ekonomickými a environmentálními charakteristikami globálního oteplování. Tato problematika je spojována s mnoha nejastnostmi, na které se snažím rovněž poukázat. Hodnotím zde rovněž mezinárodní mechanismy, které byly přijaty za účelem boje se změnami klimatu. Hodnotím také funkci médií v procesu zveřejňování vědeckých výsledků s tímto tématem souvisejících