Problematika globálního oteplování - Vozdecký, Petr; Ševčík, Miroslav, 1958-; Ouředníková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
V práci se zabývám klíčovými ekonomickými a environmentálními charakteristikami globálního oteplování. Tato problematika je spojována s mnoha nejastnostmi, na které se snažím rovněž poukázat. Hodnotím zde rovněž mezinárodní mechanismy, které byly přijaty za účelem boje se změnami klimatu. Hodnotím také funkci médií v procesu zveřejňování vědeckých výsledků s tímto tématem souvisejících
Vedoucí práce: Lenka Čamrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses