Trvale udržitelný rozvoj Nezbytnost, překážky a možnosti realizace - Hach, David; Džbánková, Zuzana, 1967-; Sirůček, Pavel, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tématika trvalé udržitelnosti lidského vývoje je v dnešní době více než aktuální. Na rozhodnutích, která budou v této oblasti v současnosti učiněna, bezprostředně závisí budoucnost nejen celého lidského společenství, ale zároveň budoucnost světa s veškerou jeho biologickou rozmanitostí. Je proto zapotřebí přehodnotit současné negativní vývojové trendy a učinit potřebná opatření k jejich nápravě. Nebude-li se v tomto ohledu činit rychle, může dojít k závažným a nezvratným důsledkům
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses