Možnosti integrace vyměřovacích základů na pojistné a základu daně z příjmů u zaměstnanců v ČR - Těhlová, Jana; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá konstrukčními prvky vyměřovacích základů a základu daně, rozdíly mezi nimi a eventualitou jejich sloučení. Možnost integrace vyměřovacích základů a základu daně z příjmů fyzických osob je ověřena na získaných datech zaměstnanců jednoho podniku. Jsou zjištěny četnosti rozdílů mezi oběma vyměřovacími základy a dále mezi vyměřovacími základy a základem daně a je uvedeno, čím byly tyto odlišnosti způsobeny. V práci se podařilo prokázat, že lze uvažovat o integraci vyměřovacích základů na obě pojistná do základu daně z příjmů fyzických osob
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses