Řešení vybraných problémů v rámci mikrologistiky daného podniku - Vinický, Jaroslav; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce hodnotí možnosti zavedení dílčích logistických, kvalitativních a výrobních procesů při plánování výrobní linky. V práci jsou popisovány jednotlivé metody, které umožňují docílit zkapacitnění výrobní linky. V oblati mikrologistiky se jedná především o formy zásobování - milkrun, zásobování zezadu, přeseřízení v taktu, nivelizace, v oblasti kvality - Poka-Yoke, 5S a v oblasti výroby - Hanedashi, ztaktování linky, flexibilní počet lidí na lince
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: logistika (management); management [obor bakal. práce]; hanedashi; chaku-chaku; zásobování; bakalářské práce; business logistics; bachelor's theses