Majetkové daně v Německu - Homolková, Lenka; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá majetkovými daněmi v Německu. Úvod práce obsahuje základní charakteristiku majetkových daní obecně. Dále je podrobněji rozebrána současná právní úprava daně dědické a darovací a daně z nemovitostí. Jde o rozebrání základních pojmů jako jsou poplatník, předmět daně, osvobození, sazby. V závěrečné části je shrnuta současná situace těchto daní a důvody pro jejich reformu
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses