Sdílení klientských informací, jeho úprava a aktuální podoba v České republice - Blahová, Kristýna; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Sdílení klientských údajů je v dnešní době velice aktuálním tématem a dotýká se prakticky každého občana. Práce se snaží nastínit současnou situaci v České republice. Je rozvržena do čtyř hlavních kapitol, ve kterých je nahlíženo na sdílení klientských údajů z více pohledů a to především z pohledu legislativního a institucionálního. Další části jsou věnované současné situaci a budoucímu vývoji v České republice a srovnání tohoto stavu se situací na Slovensku
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses