Vplyv maďarskej menšiny na volebný vývoj na Slovensku v období rokov 1989-2006 - Smetanková, Daša; Lupták, Milan, 1955-; Lisa, Aleš, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
práca analyzuje vplyv maďarskej menšiny na južnom Slovensku na volebný a politický vývoj na Slovensku. Analyzuje historické aspekty menšinovej problematiky, ktoré vplývajú na jej volebné a politické správanie v súčasnosti a zároveň hodnotí problematiku maďraskej menšiny po roku 1989 na Slovensku
Vedoucí práce: Milan Lupták
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; Slovensko; volby; diplomové práce; Slovakia; elections; master's theses