Řízení jakosti – nástroj pro zvýšení konkurenceschopnosti podniku. - Voborská, Jana; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
V teoretické části je popsán systém řízení jakosti, jeho základní koncepce s důrazem na systémová měření dle modelů ISO 9004 a EFQM Modelu Excelence. Praktická část obsahuje představení vybraného podniku a analýzu systémových měření. Z analýzy jsou vyvozeny závěry a náměty pro zlepšení konkurenčního postavení podniku na trhu za přispění moderních nástrojů řízení jakosti
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: management jakosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; quality control; bachelor's theses