Analýza nástrojů marketingového mixu v podniku NAREX s. r. o. - Fulínová, Kateřina; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce seznamuje s firmou Narex Bystřice s. r. o., s její historií, současností a podává o ni základní informace. Pomocí SWOT analýzy provádí zhodnocení silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb firmy. Práce dále obsahuje analýzu nástrojů marketingového mixu (produkt, propagace, distribuce a cena) ve firmě Narex Bystřice s. r. o. V závěru jsou navržena opatření u jednotlivých nástrojů ke zlepšení současné situace podniku na trhu. Součástí práce jsou přílohy, které přináší zajímavosti o firmě
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: reklama a propagace; ceny; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; analýza SWOT; bakalářské práce; advertising; prices; distribution of goods; bachelor's theses