Financování neziskových organizací na Jindřichohradecku - Čížek, Jan; Fröhlich, Vojtěch; Nový, Jan, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce prezentuje výsledky průzkumu mezi regionálními nestátními neziskovými organizacemi v oblasti Jindřichohradecka zaměřeného na zjištění struktury jejich finančních zdrojů. Zabývá se také obecně neziskovým sektorem a možnostmi financování neziskových organizací. Na základě výsledků dotazníkového šetření posuzuje frekvenci využívání jednotlivých zdrojů a určení příčin jejich nízkých či vysokých preferencí při jejich vyhledávání a využívání a obsahuje návrh optimálního řešení zjištěných disproporcí
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: neziskový sektor; fundraising; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; nonprofit sector; fund raising; bachelor's theses