Zjišťování efektivity komunikačních toků ve vybrané firmě - Matějková, Jitka (2007)
Práce popisuje komunikační kanály a toky informací v nich ve vybrané firmě a analyzuje konkrétní situaci. Nalézá bariéry v komunikaci a zároveň jejich příčiny. Součástí práce je vyhodnocení stávající situace a návrh na možné způsoby řešení. Výsledky by měly přispět k vyřešení problémové situace