Zjišťování efektivity komunikačních toků ve vybrané firmě - Matějková, Jitka; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce popisuje komunikační kanály a toky informací v nich ve vybrané firmě a analyzuje konkrétní situaci. Nalézá bariéry v komunikaci a zároveň jejich příčiny. Součástí práce je vyhodnocení stávající situace a návrh na možné způsoby řešení. Výsledky by měly přispět k vyřešení problémové situace
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: kultura organizace; sociální konflikty; sociální výzkum; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; corporate culture; social conflicts; social research; bachelor's theses