Management podniku a environment Možnosti podniků v ČR v ochraně životního prostředí - Novák, Martin; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce hodnotí možnosti, které mají firmy na českém trhu v oblasti ochrany životního prostředí. Je zaměřena především na dobrovolné nástroje, které mohou společnosti zavést nad rámec plnění legislativních norem. Mimo to vysvětluje proč firmy na českém trhu zavádějí normy řady ISO 14000, jejich spokojenost s nimi a problémy, se kterými se setkali při jejich implementaci
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: ochrana životního prostředí; environmentální management; ISO 14000 (normy jakosti); posuzování životního cyklu; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; environmental protection; environmental management; ISO 14000 Series Standards; life cycle assessment; master's theses