Management podniku a daně - Pelíšková, Marie (2007)
Bakalářská práce se zabývá změnami daňové povinnosti osoby samostatně výdělečně činné a společnosti s ručením omezeným v rozmezí let 2003 - 2006. Dále porovnává velikost daňové povinnosti těchto dvou subjektů mezi sebou z hlediska intervalů základu daně, v kterých je daňová povinnost toho kterého subjektu vyšší nebo nižší, a v absolutní výši