Management podniku a daně - Pelíšková, Marie; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Bakalářská práce se zabývá změnami daňové povinnosti osoby samostatně výdělečně činné a společnosti s ručením omezeným v rozmezí let 2003 - 2006. Dále porovnává velikost daňové povinnosti těchto dvou subjektů mezi sebou z hlediska intervalů základu daně, v kterých je daňová povinnost toho kterého subjektu vyšší nebo nižší, a v absolutní výši
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: daně; osoby samostatně výdělečně činné; společnosti s ručením omezeným; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; taxation; self-employed; limited partnership; bachelor's theses