Analýza externích efektů na trhu cestovního ruchu Vyvození důvodů pro existenci a veřejné financování České centrály cestovního ruchu - Havel, Radek; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Cílem práce je analýza argumentů pro angažovanost státu v marketingové politice cestovního ruchu prostřednictvím státní příspěvkové organizace - České centrály cestovního ruchu. Východiskem je kategorizace služby produkované touto agenturou z hlediska ekonomických klasifikačních kritérií a identifikace externích efektů, které z činnosti organizace a následně z průmyslu cestovního ruchu plynou. Výsledky studie odpovídají na otázku, do jaké míry a zda vůbec je existence a veřejné financování České centrály cestovního ruchu opodstatněné
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses