Úprava odevzdávaných písemností studentů na Fakultě managementu v Jindřichově Hradci - Dočekalová, Jana (2007)
Práce popisuje úpravu odborných prací dle norem ČSN ISO 01 690 a úpravou citací dle ČSN ISO 690 a ČSN ISO 690 2. Zabývá se úpravou stránky, úpravou textu a jeho členěním, základními pravidly pro psaní znaků, zkratek a značek, úpravou tabulek a ilustrací, autorským právem a také bibliografickými citacemi. Práce také popisuje nejčastější chyby v bakalářských a diplomových pracích a zabývá se tvorbou šablon