Úprava odevzdávaných písemností studentů na Fakultě managementu v Jindřichově Hradci - Dočekalová, Jana; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce popisuje úpravu odborných prací dle norem ČSN ISO 01 690 a úpravou citací dle ČSN ISO 690 a ČSN ISO 690 2. Zabývá se úpravou stránky, úpravou textu a jeho členěním, základními pravidly pro psaní znaků, zkratek a značek, úpravou tabulek a ilustrací, autorským právem a také bibliografickými citacemi. Práce také popisuje nejčastější chyby v bakalářských a diplomových pracích a zabývá se tvorbou šablon
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: úprava písemností; autorské právo; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; letter writing; copyright; bachelor's theses